[vc_row width=”full-width-pulled-back”][vc_column][jumbotron title=”Update maatregelen coronavirus / COVID-19″ subtitle=”Beurs verplaatst naar 21 t/m 24 oktober 2020″ subtitle_2=”Jaarbeurs | Utrecht” image=”10361″ button=”url:https%3A%2F%2Fwww.jaarbeurs.nl%2Fcoronavirus|title:Bekijk%20ook%20Jaarbeurs.nl|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aanvullende maatregelen van het kabinet, wordt de beurs Beurs die van 13 t/m 16 mei zou plaatsvinden in Jaarbeurs in Utrecht verplaatst naar 21 t/m 24 oktober 2020.
“Het zijn onwerkelijke tijden, waarin we gezocht hebben naar een passend moment om de volwaardige beurs in goede en betrouwbare omstandigheden te laten doorgaan. De veiligheid en gezondheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers staat hierbij voorop. We zetten onze schouders eronder en kijken vooruit naar een succesvolle beurs in oktober. Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun”, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.
We blijven de situatie als gevolg van het coronavirus op de voet volgen en evalueren.

[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][accordion_container title=”Veelgestelde vragen”][accordion_item title=”Ik heb mij geregistreerd. Blijft mijn toegangsbewijs geldig?”]Om Beurs 2020 te bezoeken van …. , hoef je je niet opnieuw te registreren. Jouw huidige registratie blijft gewoon geldig.[/accordion_item][accordion_item title=”Vanaf wanneer kan ik mij registreren voor …?”]Je kunt je nu al registreren voor de nieuwe datum van Beurs. Dat kan via de website. Je ontvangt dan gelijk een bevestiging, waarmee je Beurs van … kunt bezoeken.[/accordion_item][accordion_item title=”Blijft mijn inschrijving voor een lezing/workshop geldig?”]Je inschrijving blijft geldig. Wanneer er een lezing of workshop wijzigt, ontvang je hierover bericht van ons. Het programma wordt tijdelijk van de website gehaald. Wanneer deze weer live is, brengen we je op de hoogte en kun je jouw eigen programma weer, of verder, samenstellen.[/accordion_item][accordion_item title=”Waarom is Beurs verplaatst?”]Jaarbeurs neemt de gezondheid en veiligheid van haar klanten, bezoekers en medewerkers uiterst serieus en heeft daarom besloten de beurs Beurs uit te stellen naar .… 2020. Op Beurs komt een groot aantal mensen, ook uit cruciale beroepsgroepen en mogelijk risicogroepen, samen. Daarbij zorgen de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de onzekerheid over de duur van deze crisis voor bezorgdheid bij bezoekers, exposanten, organisaties en stakeholders.

Aangezien ook de periode na 6 april 2020 nog onzeker is, is na zorgvuldige afweging besloten dat de editie van Beurs 2020 wordt verplaatst naar … 2020. “We zetten onze schouders eronder en kijken vooruit naar een succesvolle editie in …. “, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.[/accordion_item][accordion_item title=”Worden ook andere evenementen verplaatst van Jaarbeurs?”]De Nederlandse overheid heeft besloten dat evenementen met meer dan 100 personen tot minimaal 6 april 2020 worden afgelast. Jaarbeurs volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laat zich hierin leiden door het advies van het RIVM. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers nemen wij uiterst serieus. Kijk voor meer informatie op: jaarbeurs.nl/coronavirus[/accordion_item][/accordion_container][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.
Telefoon: +31 30 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl
Kijk voor meer informatie op: jaarbeurs.nl/coronavirus

[/column_text][/vc_column][/vc_row]